Fidget Spinner

Sorteren op:

Ontspan met deze Fidget Spinner in gouden kleur! Geef de spinner een zet en de schijf begint door de lagers binnenin razendsnel rond te draaien!
€14,95
Ontspan met deze Fidget Spinner in zwarte kleur! Geef de spinner een zet en de schijf begint door de lagers binnenin razendsnel rond te draaien!
€14,95
Ontspan met deze Fidget Spinner deluxe in gouden kleur! Geef de spinner een zet en de schijf begint door de lagers binnenin razendsnel rond te draaien!
€18,95
Ontspan met deze Fidget Spinner in zwarte kleur! Geef de spinner een zet en de schijf begint door de lagers binnenin razendsnel rond te draaien!
€4,95
Ontspan met deze Fidget Spinner in groene kleur! Geef de spinner een zet en de schijf begint door de lagers binnenin razendsnel rond te draaien!
€4,95
Ontspan met deze Fidget Spinner in witte kleur! Geef de spinner een zet en de schijf begint door de lagers binnenin razendsnel rond te draaien!
€4,95
Ontspan met deze Fidget Spinner in space! Geef de spinner een zet en de schijf begint door de lagers binnenin razendsnel rond te draaien!
€14,95
Ontspan met deze Fidget Spinner in rode kleur! Geef de spinner een zet en de schijf begint door de lagers binnenin razendsnel rond te draaien!
€4,95
Ontspan met deze Fidget Spinner in gele kleur! Geef de spinner een zet en de schijf begint door de lagers binnenin razendsnel rond te draaien!
€4,95
Ontspan met deze Fidget Spinner in luipaard design! Geef de spinner een zet en de schijf begint door de lagers binnenin razendsnel rond te draaien!
€14,95
Ontspan met deze Fidget Spinner in oranje kleur! Geef de spinner een zet en de schijf begint door de lagers binnenin razendsnel rond te draaien!
€4,95

Fidget Spinners

Fidget Spinners zijn toffe gadgets! De must-have gadget van 2019 draait tot wel 2 minuten lang razendsnel rondjes door de lagers in de spinners. Spinnen is goed voor je ontspanning en geeft de afleiding die je wel eens nodig hebt. Wanneer je een fidget spinner wil kopen, kies je de kleur die bij je past! 

Fidget Spinner trics

Op internet heb je vast al eens wat fidget spinner truukjes voorbij zien komen! Zo zijn ze niet alleen ontspannend maar ook fun om samen mee te spelen. Flip de fidget spinner van via je vingers, neus of zelfs je voorhoofd, steek een voorwerp door het midden en verzin de gaafste trics!

Fidget Kopen? 

Naast de bekende standaard spinners, zijn er ook led light fidget spinners, glow in the dark fidget spinners en andere designs in allerlei kleuren!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x