Klachten & Garantie

Garantie & Klachten

MisterMask.nl biedt de goede kwaliteit voor de scherpste prijzen. Toch kan het voorkomen dat je een artikel ontvangt dat niet perfect is of dat kapot gaat nadat je dit in gebruik hebt genomen. Wij volgen bij het afhandelen van artikelklachten uiteraard de wet. De hieronder getoonde garantieregelingen gelden onverminderd de rechten die je als consument hebt op basis van de wet.

 

Garantie

Op alles wat je bij MisterMask.nl koopt ontvang je de wettelijk bepaalde garantie. Dat wil zeggen dat onze producten moeten doen wat u er redelijkerwijs van mag verwachten en geen gebreken mag vertonen anders dan die bij normaal gebruik tijdens de normale levensduur zouden optreden.

 

Klachten

Voor het aanmelden van een klacht over een product of onze dienstverlening geldt een andere procedure dan voor retourneren van artikelen. Wij verzoeken je om de klacht zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen twee maanden, aan ons kenbaar te maken. Dit kan telefonisch (dagelijks tussen 17.00 en 23.00 uur, +31 (6)20256150 of per e-mail ([email protected]). Kunt u ons telefonisch niet bereiken, maar wilt u wel zo snel mogelijk een antwoord? Stuur dan een WhatsApp bericht naar +31 6 20256150.

We reageren zo spoedig mogelijk op je klacht en zullen, in overleg met jou, het probleem zo spoedig mogelijk oplossen. Indien je de klacht per e-mail aan ons kenbaar maakt, verzoeken wij je bestelnummer en telefoonnummer te vermelden zodat wij contact met je op kunnen nemen. U ontvangt een inhoudeijke reactie binnen 7 dagen.

De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

    • beschadiging door opzet, of door nalatigheid
    • onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud
    • normale slijtage
    • beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze aans voorleggen. Stuurt u dan een e-mail naar [email protected]

Vragen over retournering?
Hier lees je alle informatie over onze mogelijkheden tot verzenden en retourneren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x