Verzenden & retourneren

Verzending en Retouren

Verzending

  • Nederland € 7,95 per bestelling. Levertijd 1 tot 2 werkdagen. Gratis bij besteding vanaf € 100,00
  • Europa € 12,00 per bestelling. Levertijd 4 tot 7 werkdagen. Gratis bij besteding vanaf € 100,00
  • Buiten Europa € 12,00 - € 25,00 per bestelling. Levertijd 8 - 14 werkdagen. 
Let op: Zendingen naar het buitenland kunnen door douane afhandeling vertraging oplopen.

Wij verzenden alles via PostNL, dus snel en professioneel. Niet aanwezig? Dan doet PostNL 3 extra afleverpogingen. Na 3 pogingen kun je het pakket bij een afhaalpunt in de buurt ophalen. Je ontvangt hiervan bericht in de brievenbus.

Retouren

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet blij bent met aankoop die je ontvangt. Retourneren kan altijd binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling (deze termijn gaat op de eerstvolgende dag na aflevering van de bestelling in), mits ongedragen en netjes in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Passen mag natuurlijk wel.

Lees alsjeblieft onderstaande instructies voor het retourneren aandachtig door.

Niet tevreden over je aankoop? 
Als je het artikel wilt ruilen voor een ander model, bestel deze dan simpelweg opnieuw op www.mistermask.nl Je hebt het juiste masker dan het snelst in huis. 

Het artikel dat je wilt terugsturen dient indien redelijkerwijs mogelijk compleet en netjes in onbeschadigde verpakking te zitten. Stuur in dat geval de factuur (of een kopie) mee, anders kunnen we de afzender niet achterhalen! 

Je kan jouw aankoop herroepen door ons op een duidelijke manier te laten weten dat je dat wil. Dat kan door middel van een telefoontje, een mailtje of het terugsturen van het product waarbij je duidelijk maakt dat je jouw aankoop wil herroepen. U kunt ook gebruik maken van het Europees modelformulier van herroeping. De informatie hierover is te vinden in de bijlage van de algemene voorwaarden.

We verzoeken je vrijblijvend om op de factuur de reden voor het retourneren te vermelden (niet verplicht). De directe kosten voor het retour zenden worden niet vergoed: zo houden wij de verzendkosten betaalbaar. Na het moment van herroepen heb je overigens nog 14 dagen om de producten terug te zenden. Je ontvangt jouw volledige aankoopbedrag (incl. Verzendkosten) dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na het moment van herroepen terug.  

Voeg bij retourzending een notitie met naam, adres, bestelnummer en bankrekening info.

Stuur de producten terug naar: 

MisterMask.nl
Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven

Product(en) defect, incompleet of verkeerd geleverd? 
Onze excuses dat dit door onze kwaliteitscontrole is geglipt! Om jou zo goed mogelijk te helpen is het van belang dat je binnen 14 dagen na aankoop een e-mail stuurt naar pa[email protected]. Vermeld hierin het bestelnummer en de beschrijving van het probleem (bij defecten graag met een duidelijke foto). 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x