Decoratieve Venetiaanse maskers

Sorteer op:

Dokter Pest: Iconisch Venetiaans masker voor gemaskerd en gekostumeerd bal masqué, gala feest en Carnaval. Ook zeer geschikt als decoratief masker voor aan de muur.Let op: afwijkende levertijd - Zie omschrijving.
€29,95
Papier-maché Venetiaans Jester masker (40 cm) met gouden versiering, rood fluweel, belletjes, goud galon, diadeem en draagbandjes. Ook ideaal als decoratief masker aan de muur.
€39,95
Prachtig decoratief Jester masker.
€39,95
Prachtig decoratief Jester masker.
€49,95
Sale
Venetiaans papier-maché masker, stone look met draagbandjes.
€19,95 €9,95
Venetiaans papier-maché kostuum masker met goud coating.
€18,95
Papier-maché Jester masker (30 cm) met gouden versiering, rood fluweel, beschildering, belletjes, goud galon, diadeem en draagbandjes.
€39,95

Decoratieve Venetiaanse maskers

Naast verenmaskers, galamaskers en jokermaskers biedt MisterMask.nl ook decoratieve maskers aan. Met deze decoratieve Venetiaanse maskers gaat men nog een stapje verder. De maskers in deze categorie zijn met name geschikt voor de verrijking van het interieur. Echter is het wel mogelijk om deze maskers te dragen. Door het dragen van een decoratief Venetiaans masker verzeker je jezelf dat je een uniek masker hebt waarmee je je kan onderscheiden op het Venetiaanse bal en overige feesten zoals Carnaval.

Waarom een decoratieve Venetiaanse masker? Van oorsprong werden dit soort maskers meerdere keren per jaar en voor verschillende soorten gelegenheden gedragen. Dus niet alleen voor carnaval, maar ook theater en soms zelfs in het openbaar zonder aanleiding. Het masker werd gebruikt om de identiteit van de drager te beschermen. Wanneer je een Venetiaanse masker draagt ben je namelijk niet te herkennen. Zo kon men op het feest met iedereen praten en doen wat ze wilden. Inmiddels is dit een traditie en is de anonimiteit een bijzaak. Dat neemt echter niet weg dat deze maskers een uitstekende aanvulling zijn voor op het feest!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x