Venetiaanse maskers

Sorteer op:

Handgemaakt Venetiaans masker in de stijl van de Mexicaanse feest- en herdenkingsdag 'Día de Muertos'.
€29,95
Dokter Pest: Iconisch Venetiaans masker voor gemaskerd en gekostumeerd bal masqué, gala feest en Carnaval. Ook zeer geschikt als decoratief masker voor aan de muur.Let op: afwijkende levertijd - Zie omschrijving.
€29,95
Venetiaans papier-maché kostuum masker met goud coating.
€18,95
Prachtig decoratief Jester masker.
€39,95
Handgemaakt Venetiaans galamasker met zilver/paarse beschildering.
€17,95
Papier-maché Venetiaans Jester masker (40 cm) met gouden versiering, rood fluweel, belletjes, goud galon, diadeem en draagbandjes. Ook ideaal als decoratief masker aan de muur.
€39,95
Prachtig decoratief Jester masker.
€49,95
Chique Venetiaans masker met muzikaal detail, vernoemd naar de wereldberoemde Italiaanse componist Antonio Vivaldi.
€16,95
Sale
Handgemaakt Venetiaans masker.
€19,95 €14,95
Mystiek Venetiaans papier-maché masker met draagbandjes.
€29,95
Handgemaakt Venetiaans galamasker met zilver/paarse beschildering.
€17,95
Chique Venetiaans galamasker met roos en veren.
€17,95

Venetiaanse maskers online bestellen

Met de unieke collectie Venetiaanse maskers van MisterMask.nl wordt het compleet maken van een outfit voor een speciale avond een stuk specialer. Een masker is een finishing touch, maar ook zelfs  zonder outfit kan je met een masker al verkleed zijn. Erg leuk voor feesten zoals Carnaval. 

 

Waar kan ik een echt Venetiaans masker kopen/bestellen?

Venetiaanse maskers zijn natuurlijk verkrijgbaar in Venetië. In Nederland is een écht Venetiaans masker bijna niet verkrijgbaar. Onder een echt Venetiaans masker verstaan we dan ook maskers die gemaakt zijn van papier maché en handgeschilderd zijn met de typische versieringen. De gemiddelde feestwinkel gebruikt de term 'Venetiaans masker' ten onrechte, omdat deze maskers vrijwel altijd afkomstig is van plastic massaproductie. Het maken van een echt Venetiaans masker is dan ook een traditioneel ambacht, waarbij je de verf nog kan ruiken op het masker. Waar in Venetië zeer hoge toeristenprijzen worden gehanteerd, biedt MisterMask.nl dé oplossing als je een betaalbaar Venetiaans masker wil kopen.

De collectie van MisterMask.nl is uniek in Nederland. Alle Venetiaanse maskers zijn handgemaakt met veel oog voor detail en materiaalkeuze. Ben je op zoek naar een uniek masker waarmee je de show steelt, dan zit je bij goed bij MisterMask.nl. Bij een gemaskerd bal, evenement of met carnaval steel je met onze maskers de show. Je staat er niet alleen goed gekleed op, je hebt ook oog voor de finishing touch.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x