Venetiaanse maskers

Sorteer op:

Handgemaakt Venetiaans masker in de stijl van de Mexicaanse feest- en herdenkingsdag 'Día de Muertos'.
€29,95
Dokter Pest: Iconisch Venetiaans masker voor gemaskerd en gekostumeerd bal masqué, gala feest en Carnaval. Ook zeer geschikt als decoratief masker voor aan de muur.Let op: afwijkende levertijd - Zie omschrijving.
€29,95
Prachtig decoratief Jester masker.
€49,95
Mystiek Venetiaans papier-maché masker met draagbandjes.
€29,95
Sale
Handgemaakt Venetiaans masker.
€19,95 €14,95
Papier-maché Venetiaans Jester masker (40 cm) met gouden versiering, rood fluweel, belletjes, goud galon, diadeem en draagbandjes. Ook ideaal als decoratief masker aan de muur.
€39,95
Handgemaakt Venetiaans galamasker met zilver/paarse beschildering.
€17,95
Sale
Venetiaans papier-maché masker, stone look met draagbandjes.
€19,95 €9,95
Handgemaakt Venetiaans galamasker met zilver/paarse beschildering.
€17,95
Bijzonder Venetiaans papier-maché masker met draagbandjes.
€29,95
Prachtig decoratief Jester masker.
€39,95
Bijzonder Venetiaans papier-maché masker met draagbandjes.
€29,95

Venetiaanse maskers online bestellen

Met de unieke collectie Venetiaanse maskers van MisterMask.nl wordt het compleet maken van een outfit voor een speciale avond een stuk specialer. Een masker is een finishing touch, maar ook zelfs met zonder outfit kan je met een masker al verkleed zijn. Erg leuk voor feesten zoals Carnaval. 

 

Waar kan ik een echt Venetiaans masker kopen/bestellen?

Venetiaanse maskers zijn natuurlijk verkrijgbaar in Venetië. In Nederland is een écht Venetiaans masker bijna niet verkrijgbaar. Onder een echt Venetiaans masker verstaan we dan ook maskers die gemaakt zijn van papier maché en handgeschilderd zijn met de typische versieringen. De gemiddelde feestwinkel gebruikt de term 'Venetiaans masker' ten onrechte, omdat deze maskers vrijwel altijd plastic massaproductie is. Een echt Venetiaans masker is dan ook een traditioneel ambacht, waarbij je de verf nog kan ruiken op het masker. Waar in Venetië zeer hoge toeristenprijzen worden gehanteerd, biedt MisterMask.nl een oplossing als je een betaalbaar Venetiaans masker wil kopen.

De collectie van Mister Mask is uniek in Nederland. Alle Venetiaanse maskers zijn handgemaakt met veel oog voor detail en materiaalkeuze. Ben je op zoek naar een uniek masker waarmee je de show steelt, dan zit je bij goed bij MisterMask.nl. Bij een gemaskerd bal, evenement of met carnaval steel je met onze maskers de show. Je staat er niet alleen goed gekleed op, je hebt ook oog voor de finishing touch.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x