Betaalmethoden

iDEAL
Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij Rabobank, ABN AMRO, ING, Fortis of SNS Bank dan kunt u zeer gemakkelijk betalen via iDEAL. iDEAL is de gemakkelijkste en meeste veilige betaalmethode voor online betalingen. U betaalt via de bekende internetbankieren interface van uw bank. Betalen via iDEAL is tevens veruit de snelste manier om de betaling van uw bestelling te doen. Voor een iDEAL betaling betaalt u niks extra. Betalen met iDeal is alleen mogelijk als u artikelen besteld in onze webshop of via een offerte per e-mail. Onderdelen worden bij een iDEAL betaling bij u thuis bezorgd (Verzendkosten Nederland € 6,95).

Vooruit per bank
U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving over te maken aan MisterMask.nl. U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Onderdelen worden bij vooruitbetaling bij u thuis bezorgd (Verzendkosten Nederland € 6,95).

Vooruitbetalen is een veilig manier van betalen die geen extra kosten met zich meebrengt. Wel zal het bedrag één of meerdere dagen onderweg zijn voordat het bij MisterMask.nl wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van uw bestelling. Uw bestelling wordt diezelfde dag – mits op voorraad- verzonden.

Betalen factuur

Wanneer u een factuur ontvangen heeft van MisterMask.nl dan kunt u het factuurbedrag overmaken op bankrekeningnummer NL84 INGB 0006 6809 35 ten name van MisterMask.nl te Eindhoven onder vermelding van het factuurnummer.

Betalen offerte

Heeft u een offerte van ons ontvangen en deze wilt u vooruit betalen dan kunt het totaalbedrag overmaken op bankrekeningnummer NL84 INGB 0006 6809 35 ten name van MisterMask.nl te Helmond onder vermelding van uw naam. Na ontvangst van uw betaling zullen wij zo spoedig mogelijk de onderdelen verzenden.
 

Achteraf betalen

Dit is mogelijk door gebruik te maken van betalen op rekening via Multisafepay in de betaalmodule.
 

Rekeninginformatie MisterMask.nl

Voor binnenlandse betalingen kunt u gebruik maken van ons Rabobank rekeningnummer.

ING Bank: NL84 INGB 0006 6809 35
Vestigingsplaats: Helmond
Onder vermelding van uw factuurnummer & debiteurnummer (indien geen factuur ontvangen onder vermelding van uw naam).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x