Dierenmaskers

Sorteer op:

Het dappere en lieve konijntje van Zootopia! Zet dit masker op en verander in dit schattige maar stoere konijntje!
€29,95
Het rode Ara papegaaimasker: behoort tot één van de vele dierenmaskers die MisterMask.nl biedt. Geschikt voor themafeesten en carnaval, binnen 1-2 dagen in huis!
€29,95
Onmisbaar bij het paardenmasker: de paardenhoeven! Ideaal voor tijdens carnaval-, Halloween- of themafeest!Handgemaakt van natuurlijk latex.
€19,95
Het latex eendenmasker: één van de vele dierenmaskers in onze collectie latex gezichtsmaskers voor Halloween, carnaval en andere themafeesten
€29,95
Het latex mopshond hondenmasker: één van de vele huisdierenmaskers in onze collectie voor Halloween, carnaval en andere themafeesten. Op voorraad bij MisterMask.nl!
€29,95
Wolf masker voor volwassenen. Het wolf masker is gemaakt van latex en heeft kijkgaatjes bij de ogen. Online dierenmaskers bestellen bij MisterMask.nl, levering uit voorraad.
€29,95
Ga gekleed als Chimpansee met het apen masker! Opvallende verschijning voor tijdens carnaval, Halloween, of themafeest!Het apen masker is handgemaakt van natuurlijk latex.
€29,95
Dit weerwolf masker laat de echte duivelse wolf in iedereen naar boven komen! Dit en veel andere maskers zijn verkrijgbaar op mistermask.
€29,95
Voel jij ook vaak als een vis in het water? Laat dit goudvis masker dan niet aan jou voorbij gaan.
€29,95
Het latex schapenmasker is één van de vele dierenmaskers in onze collectie latex gezichtsmaskers voor carnaval en andere themafeesten.
€29,95
De charmante en sluwe vos van Zootopia! bestel nu dit masker en verander in dit slimme en kenmerkende Personage!
€29,95
Er zijn genoeg vissen in de zee toch? Dat zal niet lang meer duren want met dit haaimasker kan je ze allemaal verslinden!
€29,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x