€ 39,95 Incl. btw

Zeer realistisch Venom masker met uitstekende tong.

Op voorraad
EAN Code:
8720094165448
Venom is een van de populairste personages van van Marvel Comics. Dit heeft Venom mede te danken aan de film met Tom Hardy in de hoofdrol.
 
Venom was aanvankelijk een superschurk met Spider-Man als grootste vijand. Vandaag de de dag wordt hij vaker neergezet als antiheld en soms zelfs als superheld. Venom is ontstaan uit het samengaan van een buitenaardse levensvorm (symbioot) en een mens. De mens is zodanig een gastheer voor de symbioot. Eddie Brock is het langst drager geweest van deze symbioot.
 
Net als Spider-Man heeft Venom een enorme spierkracht, snelle reflexen en kan Venom ook tegen muren op klimmen. Het lichaam van Venom herstelt snel van verwondingen. Ook heeft Venom webschieters, maar anders dan Spider-Man verzwakken deze webschieters Venom wel, daar hij gebruikt maakt van het eigen weefsel waaruit Venom is opgebouwd. 
 
Dit model Venom masker is zeer realistisch met uitstekende tong en goed weg gewerkte kijkgaten achter wit gaas. Draag het Venom masker en bijt met je scherpe tanden het hoofd af van je vijanden! :-) 
  • Het Venom masker Deluxe heeft een universele maat en is geschikt voor volwassenen en kinderen.
  • Zowel het masker als de tong van dit masker zijn handgemaakt van natuurlijk latex.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x